Εγγραφή μελών

Σύμφωνα με το άρθρο 4 παράγραφος 1 του Καταστατικού της Εταιρίας Οικογενειακού Δικαίου, τα μέλη του Σωματείου μπορεί να είναι καθηγητές ημεδαπών ή αλλοδαπών ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, δικηγόροι, δικαστικοί λειτουργοί οποιουδήποτε βαθμού και δικαιοδοσίας δικαστηρίων, συμβολαιογράφοι, μέλη του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, καθώς και εξειδικευμένοι επιστήμονες στα προβλήματα της οικογένειας. Από την ημέρα που θα καταβληθεί το αναφερόμενο στο άρθρο 6 του Καταστατικού δικαίωμα εγγραφής ο αιτών γίνεται μέλος του Σωματείου και εγγράφεται στο Μητρώο μελών (άρθρο 5 παράγραφος 2 του Καταστατικού).

 

Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος της Εταιρίας Οικογενειακού Δικαιου (ΕΟΔ), παρακαλείστε να κατεβάσετε την αίτηση εγγραφής μέλους που βρίσκεται συνημμένη στο τέλος, να την συμπληρώσετε και να την αποστείλετε στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η ιδιότητα του τακτικού μέλους αποκτάται μετά την αποστολή της αίτησης εγγραφής μέλους και την καταβολή του δικαιώματος εγγραφής, το οποίο ανέρχεται στο ποσό των πενήντα (50) ευρώ, στον τραπεζικό λογαριασμό της Εταιρίας Οικογενειακού Δικαίου:

 

| ΤΡΑΠΕΖΑ ALPHA BANK 

| Αρ. Λογαριασμού: 441-002002-007802 

| IBAN: GR 27 0140 4410 4410 0200 2007 802

| Επωνυμία: ΕΤΑΙΡΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

 

Ανακοινώσεις

  • E-mail επικοινωνίας ΕΟΔ

    Για εγγραφές νέων μελών, διευκρινίσεις σχετικά με τις εσπερίδες και τα ετήσια συνέδρια που διοργανώνει η Εταιρία Οικογενειακού Δικαίου, καθώς και κάθε συναφές ζήτημα με τη λειτουργία της ΕΟΔ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν e-mail στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..